Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerJeg har 10 års reel erfaring med HR roller. Primært har jeg fungeret i en rolle som ene HR-ressouce i organisationer med 80 til 200 medarbejdere, men har også haft ledelsesansvar for mindre teams. Min force spænder vidt, med HR i både bredden og tyngden og inden for alle niveauer. Især er jeg dog stærk i rekrutteringsøjemed, og har med succes rekrutteret profiler fra lagermedarbejdere til Build Managers til salgsdirektører. Da jeg aldrig har truffet det sikre karrierevalg, men i stedet har værdsat udfordringen i kriseramte virksomheder, har jeg desuden også været deltager i en lang række nedskæringer og dermed afskedigelser – både i form af enkeltsager og masseafskedigelsesprocesser. I den forbindelse har jeg fungeret som jobkonsulent for sine opsagte medarbejdere, med stor succes og med stor evne for tillid, den temmelig ambivalente rolle taget i betragtning.

De seneste år, har jeg som selvstændig foretaget mange genplaceringer. Mængden af rekrutteringer har, markedet taget i betragtning, været mindre og altså er det især jobkonsulentrollen, der har fået fokus. Jeg hjælper og støtter mine kandidater med alle tænkelige midler.

Mit helt eget private valgsprog er sidst, men ikke mindst, at 'jeg tror generelt på, at jeg kan alt, til det modsatte er bevist!' Dette efterlever jeg selv, og forsøger at kanalisere min optimisme og idérigdom videre til alle, der måtte ønske min hjælp.

Copyright © 2011 Team Personal. Alle rettigheder forbeholdt. Team Personal er et samarbejde mellem Arnold & Ulv CVR: 31814847 og MS Coaching CVR: 30143310.Blankavej 28, st.
2500 Valby

Tel: +45 6116 4400 / +45 5650 1040
E-mail: kontakt@teampersonal.dk