Mette har været min professionelle ven, støttet mig når hele processen som jobsøgende virkede uoverskuelig, været den bedste rådgiver og givet mig de nødvendige værktøjer som jeg har haft brug for i min kamp som arbejdssøgende. Den åbenhed og engagement som Mette udviser i sit arbejde for at hjælpe andre mennesker som mig, har gjort at jeg altid vil tænke på hende som et af de mest unikke mennesker jeg har nogen sinde mødt!

Mitra Isaksen, IngeniørMette har hjulpet mig i en opbrydningstid hvor jeg har skullet sadle om jobmæssigt. Hun har været en uvurderlig støtte i processen. Hun har formået at lægge pres på mig og støtte mig præcis i de grader det har været nødvendigt. Hun har en evne til at se og fornemme præcis hvor man er, og hvor de aktuelle behov for støtte ligger. Mette har undervejs ikke bare husket mig på mit potentiale, hun har lært mig at tænke "uden for boksen" og hjulpet mig i den grad med min tro på mig selv.

Takket være Mettes faglige kompetencer, hendes sans for de bløde værdier og menneskelige indsigt, er jeg nu langt bedre og stærkere stillet og har fået troen på fremtiden igen. Og så har hun en engels tålmodighed. Jeg kan varmt anbefale Mette, hun gør forskellen.

Helle Johansen, Sekretær/receptionistLige fra første samtale har Mette Arnold været en uvurderlig hjælp og fantastisk støtte, i min lidt kaotiske situation. Hun piftede min ansøgning op på ingen tid, hvilket har bevirket, at jeg er blevet kaldt til mange samtaler og har fået tilbudt forskellige jobs.

Mettes positive, optimistiske og billedlige måde at fortælle og forklare på, gør en enorm forskel. Absolut 1. klasses pep talk. Og bedst af alt, det virker og går lige ind!

Christa Rosengren, Key Account Manager

Copyright © 2011 Team Personal. Alle rettigheder forbeholdt. Team Personal er et samarbejde mellem Arnold & Ulv CVR: 31814847 og MS Coaching CVR: 30143310.Blankavej 28, st.
2500 Valby

Tel: +45 6116 4400 / +45 5650 1040
E-mail: kontakt@teampersonal.dk

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player